Η εταιρεία μας

Η εταιρεία Λάσκαρη ιδρύθηκε το 2006 με ένα και μοναδικό σκοπό: την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στο χώρο του επίπλου.
Είναι αντιπρόσωπος της εταιρείας Candia Strom στο νομό Μεσσηνίας με όλα τα στρώματα και προϊόντα της εταιρείας στο χώρο μας για να τα δοκιμάσετε.
Για περισσότερα από 10 χρόνια η εταιρεία μας δημιουργεί για εσάς το σπίτι των ονείρων σας! Με έπιπλα μοναδικού design, που συνδυάζουν την καινοτομία με την άνεση και την πρακτικότητα, καλύπτουμε την κάθε σας ανάγκη, με σεβασμό πάντα στις επιθυμίες σας.
Με στόχο την υψηλή εξυπηρέτηση σας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε όλα τα στάδια της πώλησης, από τη διερεύνηση και πλήρη κατανόηση των αναγκών σας μέχρι την τεχνική υποστήριξη μετά την πώληση (after sales service). Στην εταιρεία μας θα βρείτε μοντέρνα και κλασικά έπιπλα με ιδιαίτερες γραμμές, σχεδιασμένα να προσαρμόζονται σε κάθε χώρο και να αναδεικνύουν την αισθητική παράλληλα με τη χρηστικότητα.
Παραμένοντας πιστοί στις αρχές της εξαιρετικής ποιότητας σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές, δημιουργούμε για εσάς και την οικογένειά σας ένα χώρο ονειρικό!